Mijatović povodom Dana Republike Jugoslavije: Fašisti svih boja i nacija, ne zaboravite, u nama još teče krv partizana

U Socijalističkoj Federativnoj Republici Jugoslaviji (SFRJ) na današnji datum slavio se Dan Republike. Tim povodom federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta Vojin Mijatović oglasio se na društvenim mrežama gdje je poručio da je i on bio pionir i da je ponosan što je rođen u takvoj zemlji.

“Da, i ja sam ponosan jer sam potomak partizana. Tada ste bili ljudi, tada ste imali sve, tada ste se poštovali i voljeli, ali nije vam valjalo. Riješili ste da uništite onakvu zemlju, onakvu silu, riješili ste da mojoj i budućim generacijama uzmete budućnost”, poručio je Mijatović.

Dodao je da baš zato, “uprkos vama koji ste dobili sve od te zemlje i onda je uništili, za mene i moja pokoljenja danas je Dan republike.”

“I fašisti svih boja i nacija ne zaboravite, u nama još teče krv partizana, računajte na nas”, zaključio je Mijatović u svojoj objavi.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.