Nermin Nikšić

Mi tražimo prosperitet za građane, a mafijaši zveckaju oružjem

Građanima Bosne i Hercegovine ne trebaju dodatne količine naoružanja i nove policijske formacije, građanima Bosne i Hercegovine treba mir i prosperitet, izjavio je lider SDP-a Nermin Nikšić za agenciju Patria.

“Zbog toga, dok radikalne političke strukture u Republici Srpskoj najavljuju Zakon o unutrašnjim poslovima kako bi omogućili uvođenje rezervnog sastava policije, što je novi pokušaj unošenje nemira među sve građane Bosne i Hercegovine koji su već jednom prošli ratne golgote, u isto vrijeme sijući strah i nemir među građanima koji više ne žele djecu slati u rat, mi iz SDP-a želimo da se povećaju minimalne plaće i minimalne penzije u Bosni i Hercegovini, želimo da naši građani po svijetu putuju kao turisti, a ne da se ponižavaju po drugim zemljama u potrazi za bilo kakvim poslom, želimo manje poreze za naše građane, tražimo podršku našim privrednicima, hoćemo reforme u pravosuđu kako bi svaki građanin pred zakonom bio jednak, želimo bolje bolnice i bolje škole”, poručio je Nikšić

Lider SDP-a napominje da “progresivne i evropske snage traže mir i prosperitet za građane Bosne i Hercegovine, dok oružjem ponovo zveckaju mafijaške strukture”.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu