Merima Softić

Rođena u Tuzli 1981 godine, gdje je završila Gimnaziju „Meša Selimović“ , a potom studij pedagogije psihologije na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Tuzli. Dugogodišnja reprezentativka, osvajačica medalja na Svjetskom i Evropskom prvenstvu te Mediteranskim igrama, u više navrata proglašena je sportistom Bosne i Hercegovine a potom i sportistom decenije BiH. Nosilac je Tuzlanske plakete. Trener je karate kluba „Storm Tuzla“ i glavni državni sudija KS BiH. Na poziciji Gradske vijećnice je dva mandata i dalje će se zalagati za mnoge projekte koji su doprinosili poboljšanju uvjeta za razvoj svoje sredine u svim sferama, kao i za valorizaciju sportskih rezultata i poboljšanje uvjeta za ostvarivanje istih.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu