Sutra u Sarajevu

Međunarodna konferencija „Osiguranje održivosti socio-ekonomskih i političkih promjena u BiH i jugoistočnoj Evropi“

Na konferenciji se očekuje veliki broj učesnika iz članica Partije evropskih socijalista, a predviđen je i dolazak zastupnika Evropskog parlamenta, zastupnika regionalnih parlamenata, uz prisustvo predstavnika domaćih nevladinih organizacija.

Slika

Međunarodna konferencija „Osiguranje održivosti socio-ekonomskih i političkih promjena u Bosni i Hercegovini i jugoistočnoj Evropi“ održat će se sutra, sa početkom u 8:30 sati, u sarajevskom hotelu Evropa.

Organizator ove konferencije je Socijaldemokratska partija BiH, u saradnji sa Laburističkom partijom Velike Britanije, Evropskim forumom za demokratiju i solidarnost i Westminister fondacijom za demokratiju.

Na konferenciji se očekuje veliki broj učesnika iz članica Partije evropskih socijalista, a predviđen je i dolazak zastupnika Evropskog parlamenta, zastupnika regionalnih parlamenata, uz prisustvo predstavnika domaćih nevladinih organizacija.

Na konferenciji će biti govora i o novoj strategiji Evropske Unije prema Bosni i Hercegovini i jugoistočnoj Evropi, aktuelnom stanju u našoj zemlji nakon prošlogodišnjih Općih izbora, kao i februarskih protesta, te da li je bh. društvo zrelo za doprinos održivim socio-ekonomskim i političkim promjenama koje se, u budućem periodu, planiraju provoditi u našoj zemlji.

Tokom konferencije bit će održan niz bilateralnih sastanaka između predsjednika SDP BiH Nermina Nikšića, kao i rukovodstva SDP BiH sa učesnicima ove konferencije. Također, za danas su planirani sastanci Foruma žena i Foruma mladih SDP BiH sa zastupnicima Evropskog parlamenta, zastupnicima regionalnih parlamenata i predstavnicima socijaldemokratskih fondacija i sestrinskih stranaka. 

Sama konferencija, kao i veliki broj značajnih gostiju samo su još jedna potvrda nedvosmislene podrške SDP BiH i njenom, za Bosnu i Hercegovinu, izuzetno važnom političkom djelovanju.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.