Sarajevo

Mašić u posjeti školama u Hadžićima i Pazariću

Mašić će u 9.30 sati posjetiti Osnovnu školu “6. mart” u Hadžićima, u 10.30 sati Srednjoškolski centar Hadžići, a za 12.00 sati predviđena je posjeta Osnovnoj školi “9. maj” u Pazariću

Slika

Federalni ministar obrazovanja i nauke Damir Mašić u ponedjeljak će posjetiti odgojno-obrazovne ustanove na području općina Hadžići i Pazarić.

Mašić će u 9.30 sati posjetiti Osnovnu školu "6. mart" u Hadžićima, u 10.30 sati Srednjoškolski centar Hadžići, a za 12.00 sati predviđena je posjeta Osnovnoj školi "9. maj" u Pazariću.

Ministarstvo obrazovanja i nauke FBiH u proteklom periodu u tim školama je podržalo nekoliko projekata radi poboljšanja uslova rada i unapređenja kvalitete nastavnog procesa, a o njihovoj implementaciji i drugim mogućim oblicima saradnje bit će govora tokom predviđenih razgovora ministra Mašića s rukovodstvom i nastavnim osoboljem pomenutih škola, saopćeno je iz Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.