Maid Škiljo

Rođen je 1988.godine u Doboju. Srednju ekonomsku školu završio je u Tešnju, smjer ekonomski tehničar. Ekonomski fakultet u Zenici završio je 2014.godine, smjer računovodstveni i revizijski menadžment. Zaposlen je u Javno komunalnom preduzeću „Vis“ Doboj Jug. Aktivan je u društvenom životu, član je više nevladinih organizacija i sportskih klubova. U narednom periodu borit će se za unaprjeđenje i jačanje lokalne zajednice, stvaranje bolje poslovne klime kako bi privukli nove investitore s ciljem smanjivanja nezaposlenosti, maksimalnom iskorištavanju potencijala naše općine, subvencioniranju i iznalaženju rješenja za povećanje poljoprivredne proizvodnje i većem aktivizmu mladih u društvenom životu. Dugogodišnji je član OO SDP BiH Doboj Jug i obnaša funkciju potpredsjednika. Oženjen, otac jednog djeteta.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu