Još jedan sastanak

Lideri opozicionih stranaka razgovarali o protestima širom BiH

Građanima Bosne i Hercegovine se mora osigurati način da iskažu nezadovoljstvo ne samo radi postojećih tendencija da se spriječi održavanje Lokalnih izbora 2020. godine nego i zbog opšteg stanja u državi, navodi se u saopćenju

Predsjednici opozicionih stranaka razgovarali su o aktuelnoj situaciji i aktivnostima koje planiraju sprovesti u narednom periodu.

Ovom online sastanku su prisustvovali Nermin Nikšić, predsjednik Socijaldemokratske partije BiH, Predrag Kojović, predsjednik Naše stranke, Elmedin Konaković, predsjednik Naroda i pravde, Božo Skopljaković, predsjednik Hrvatske stranke, Senad Šepić, predsjednik Nezavisnog bloka, Ibrahim Hadžibajrić, predsjednik Nezavisne BH liste i Mirsad Hadžikadić, predsjednik Platforme za progres.

Kako je saopćeno iz Platforme za progres, vođeni trenutnim političkim odlukama vladajućih struktura i nebrigom za održavanje izbora, u fokus ovog sastanka stavljena je organizacija protesta u gradovima širom Bosne i Hercegovine.

Građanima Bosne i Hercegovine se mora osigurati način da iskažu nezadovoljstvo ne samo radi postojećih tendencija da se spriječi održavanje Lokalnih izbora 2020. godine nego i zbog opšteg stanja u državi, navodi se u saopćenju.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu