Segmedina Srna-Bajramović

Licemjerno je igrati na kartu žrtve, a mahati milionima

Segmedina Srna-Bajramović je danas u Domu naroda Parlamenta FBiH na petoj vanrednoj sjednici kazala da je vrijeme da se daju odgovori u vezi sa slučajem nabavke respiratora.

“Skrivanje iza srebreničkih žrtava je najgori mogući presedan. Zaigrati na kartu žrtve a mahati milionima maraka je licemjerstvo bez presedana koje ne mogu smjestiti u ništa razumno”, kazala je Srna – Bajramović.

Dodala je da se danas postavljaju mnoga pitanja.

“Ovdje se postavljaju mnoga pitanja na koja se moraju dati odgovori. Kako je uopće moguće da malinarska firma uveze respiratore? Da li su dobili sve potrebne dozvole i ko im je omogućio?”, zapitala se i dodala:

“Pitanje svih pitanja je: Ko će da odgovara za ovaj kriminal bez presedana? Prvi korak je da pokažemo da hoštapleri među nama neće prolaziti kao u prethodnim periodima”.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu