Sarajevo

Lagumdžija uputio telegram sućuti povodom smrti fra Luke Markešića

Dr. Zlatko Lagumdžija, zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara, ministar vanjskih poslova BiH i predsjednik SDP BiH uputio je telegram sućuti povodom smrti fra Luke Markešića u kojem između ostalog stoji:

SlikaPoštovani,

U ime Ministarstva vanjskih poslova i Socijaldemokratske partije BiH, te u svoje osobno ime izražavam iskrenu sućut povodom smrti istaknutog franjevca, profesora na Franjevačkoj teologiji u Sarajevu, predsjednika Hrvatskog narodnog vijeća i mog velikog prijatelja, fra Luke Markešića.

Odlaskom ovog skromnog čovjeka mnogo je izgubila ne samo Franjevačka provincija Bosna Srebrena i bosanskohercegovačka akademska zajednica nego i cijela Bosna i Hercegovina.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.