Varšava

Lagumdžija na godišnjem sastanku odbora guvernera i Business forumu EBRD-a

U okviru Business foruma EBRD-a bit će upriličena posebna sesija na kojoj će učesnicima i gostima iz cijelog svijeta biti prezentirani privredni i investicijski potencijali Bosne i Hercegovine

Slika

Zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Zlatko Lagumdžija, koji je i guverner Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) za BiH, učestvovat će na 23. godišnjem sastanku Odbora guvernera i Business forumu EBRD-a koji će biti održani 14. i 15. maja u Varšavi o temi ”Changing Economies, Changing Lives”.

U okviru Business foruma EBRD-a bit će upriličena posebna sesija na kojoj će učesnicima i gostima iz cijelog svijeta biti prezentirani privredni i investicijski potencijali Bosne i Hercegovine, saopćeno je iz Ministarstva vanjskih poslova BiH.

Bosna i Hercegovina će biti jedina zemlja zapadnog Balkana koja će predstavljati svoje privredne i investicijske mogućnosti na Business forumu EBRD-a.

Lagumdžija će imati obraćanje u okviru Treće sesije Odbora guvernera, te na već spomenutoj sesiji posvećenoj BiH govoriti o privrednim i investicijskim potencijalima BiH.

Predviđeno je da se Lagumdžija na marginama konferencije, u odvojenim susretima, sastane s delegacijama EBRD-a, Sjedinjenih Američkih Država, Kuvajta, Evropske investicione banke, OPEC fonda te drugim delegacijama.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.