Forum mladih OO SDP Tešanj

Kupovina potrebnih knjiga za MSŠ Tešanj

Čovjek uči dok je živ. Zahvaljujući obrazovanju u mogućnosti smo da razumijemo stvari koje nas okružuju, da objasnimo različite pojave, da iskažemo svoje interesovanje i pokažemo svoje mogućnosti.

Vođeni idejom i željom da se unaprijedi obrazovanje na području općine Tešanj, ali i šire, Fond za unapređenje obrazovanja „Jasmin Smailbegović – Sisi, koji djeluje pri Forumu mladih OO SDP BiH Tešanj, na području općine Tešanj je tokom januara 2018. godine uspješno realizovao još jednu aktivnost.

Naime, Fond je odobrio sredstva za nabavku potrebnih knjiga za Mješovitu srednju školu Tešanj, ukupne vrijednosti 300 KM. Ova skromna donacija će dobro doći kako profesorima tako i učenici.

„Nećemo stati samo na ovoj akciji već ćemo i u narednom periodu realizovati jos istih i sličnih akcija“, zajedniči je stav predsjednika Foruma mladih OO SDP BiH Tešanj Idhama Kruške, dipl. ecc. i predsjednika Komisije Fonda Muhameda Hundura, dipl. pravnika.

„Obrazovanje je najmoćnije oružje koje možete upotrebiti da promjenite svijet.“ – Nelson Mandela

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.