Načelnik Općine Lukavac Edin Delić se zahvalio Demokratskoj fronti

Kreatori opstrukcija su pokušavali i pokušavat će i dalje kreirati razdor

Načelnik Općine Lukavac Edin Delić na svom Facebook profilu izrazio je zahvalnost strankama i partijama koje čvrsto stoje uz njega i koje ga podržavaju u njegovom radu. Tekst prenosimo u cijelosti:

Zahvaljujem se Općinskoj organizaciji Demokratske fronte i u cjelosti podržavam njihove stavove. Posebno ističem zahvalnost za bespoštednu i nesebičnu borbu koju vode u Općinskom vijeću vijećnici Demokratske fronte, kao i borbu koju su vodili i vode kadrovi DF-a na drugim pozicijama i zadacima.

Lukavački tim DF-a je pokazao i dokazao da je stabilna i jaka organizacija, pokazali su kapacitet da čuvamo dobre odnose i saradnju, pa čak i u momentima kad smo imali o nekim pitanjima drugačija mišljenja.Iako sam nakon izbora pristupio SDP-u, jednako osjećam i Demokratsku frontu kao svoju stranku i jednako se radujem njenom jačanju kako što se radujem i jačanju SDP-a.

Svima koji žele pristupiti našim političkim organizacijama, a dvoume se, mogu poručiti da su dobrodošli u bilo koju od ove dvije i našeg trećeg partnera SDU.Sa nama su dijelili stavove i zajedničke principe i troje vijećnika SBB-a, iako nismo nikada dogovarali ili postavili okvire za “zajednički koalicioni blok” i slično. Želim se i njima zahvaliti i iskazati našu spremnost da kadrovi kakvi su troje vijećnika SBB-a koji su uglavnom imali iste stavove sa nama u Općinskom vijeću sarađuju i dalje po svim pitanjima koja su od interesa građana.

Kreatori opstrukcija su pokušavali i pokušavat će i dalje kreirati razdor među “partijom, frontom, strankom ili vijećnicima” koji nisu u “većinskom bloku”, kao i drugim političkim subjektima koji dijele naše vrijednosti i principe. Neće uspjeti!Pred nama je još mnogo izazova i posla. Nema posustajanja!

(tip.ba)


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu