SDP BiH

Konvencija FOM-a SDP Centar

 

U četvrtak, 7.9.2017. godine, u prostorijama OO SDP BiH Centar Sarajevo, održana je Izborna Konvencija Općinske organizacije Foruma mladih SDP BiH Centar Sarajevo. Konvenciji su, pored delegata, prisusvovali i Generalni sekretar SDP BiH Irfan Čengić i Predsjednik Foruma mladih SDP BiH Damir Filipović.

Delegati Konvencije su odlučili da će OO FOM SDP BiH Centar Sarajevo u naredne četiri godine voditi mladi vijećnik u OV Centar Sarajevo Denis Challenger. Denisovi prvi saradnici u ovom mandatu biće sekretarka Lejla Miso i potpredsjednik Džan Kapić, a u timu će biti i članovi Izvršnog odbora Abdulah Džanković, Ajla Kovačević, Mirza Krajina, Melisa Lekić i Benjamin Soko.

Novoizabrani predsjednik FOM-a Centar Sarajevo, naglasio je da pred ovom ekipom predstoji jako puno posla, te da će se kombinacijom kvantiteta i kvaliteta uskoro nizati uspjesi.

Benjamin Isović, predsjednik OO SDP BiH Centar Sarajevo, istakao je da će ovaj Forum imati neiscrpnu podršku cijele organizacije s ciljem jačanja kako lokalne organizacije, tako i Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine u cjelini.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu