Kontinuirano provociranje, psovanje i vrijeđanje rukovodstva i članstva SDP-a u Žepču prijavljeno Policijskoj upravi Žepče

Općinski odbor SDP BiH Žepče vodi javnu i apsolutno transparentnu politiku, bez truna populizma i straha od bilo kojeg oblika odmazde, što sasvim prirodno određenom političkom miljeu u općini Žepče itekako smeta.

Reakcije  na takvu politiku smo putem lokalnih medija mogli vidjeti u nekoliko navrata, što je za rezultat imalo krajnje fašističke i bolesne ispade upućene prema rukovodstvu i članstvu SDP-a u Žepču.

Vrhunac takvih postupaka je telefonsko uznemiravanje, provociranje, psovanje i vrijeđanje rukovodstva SDP-a u Žepču, što sasvim sigurno ima određenu političku pozadinu i igru, na koju OO SDP BiH Žepče neće pristati.

Ovim putem informišemo naše članstvo i simpatizere, kao i cjelokupnu javnost da smo cijeli slučaj prijavili Policijskoj upravi Žepče s ciljem da se odgovorni adekvatno sankcionišu.

Pojedincima i grupama, koji na ovakav način pokušavaju instalirati strah u naše redove, poručujemo da neće uspjeti i da ćemo nastaviti sa našom javnom i transparentnom politikom, koju vodimo isključivo u interesu građana.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu