Više od dvadeset novih članica i članova

Konstantan rast članstva u SDP BiH Novo Sarajevo

Na trećoj sjednici Općinskog odbora Socijaldemokratske partije BiH Novo Sarajevo raspravljalo se o narednim koracima i djelovanja i jačanja ideje socijaldemokratije na području naše Općine.

SDP Novo Sarajevo nastavlja trend rasta članstva, te ja na jučerašnjoj sjednici donesena odluka o prijemu 21 novog člana i članice u ovu organizaciju. Posebno nas raduje sve veći priliv osoba mlađe životne dobi, koji su prepoznali SDP kao nekoga ko se bori za poboljšanje njihovog položaja i ostvarivanja prava.

Među novim članovima se nalazi i vijećnik Elvedin Korora, koji je svojim ulaskom u SDP pojačao klub vijećnika SDP BiH Novo Sarajevo. Ovim putem želimo dobrodošlicu našem novom vijećniku i svim novim članicama i članovima.

Potvrda dobrog rada SDP-a u Novom Sarajevu jeste i sve veći priliv članstva sa prostora padinskih dijelova Općine, najviše zbog naših ranijih aktivnosti, kao što su aktivnosti poduzete na rješavanju problema stanovnika i stanovnica Hrasnog Brda zbog izgradnje kuržnog toka, te upućenim inicijativama koje se tiču problema građana Pofalića i Gornjih Pofalića.

Ovim putem pozivamo sve građanke i građane Pofalića i Gornjih Pofalića na zajedničku sjednicu ovih osnovnih organizacija, koje djeluju u sklopu Općinskog odbora SDP BiH Novo Sarajevo, a koja će se održati u četvrtak, 18. janauara, u prostorijama MZ Pofalići u 18 sati.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu