SDP BiH
Bihać

Klub mladih vijećnika i vijećnica: Brendiranje političarki i političara

Mlade/i vijećnice i vijećnici, kao i aktivistice i aktivisti, usavršili su svoje vještine iz oblasti političke komunikacije na treningu Klub mladih vijećnica i vijećnika.

Učesnici i učesnice na ovom treningu su naučili kako brendirati političara i političarku, kreirati i promovisati poruke na društvenim mrežama, kako uključiti građane i građanke u lokalne akcije.  Tema modula je bio „Povratak povjerenja građana kroz participativnu demokratiju i vjerodostojan politički marketing“, u organizaciji Foruma lijeve inicijative i partnerske organizacije Friedrich Ebert Stiftung. Modul su otvorili Jelena Pekić, direktorica Foruma lijeve inicijative i Adnan Habibija, vijećnik u OV Bihać.

Tokom trodnevnog seminara učesnici i učesnice su slušali predavanja Alise Vrabacprof. dr. Gorana MarkovićaIrfana ČengićaErvina MušinovićaMiloša ĐajićaMalika GaribijeAdija Kasumovića i Emine Pašić na temu brendiranja političarki i političara i odnosa sa online medijima, sprečavanja populizma, spinovanja i druge teme vezane za politički marketing.

Modul se održao od 06-08. oktobra 2017. godine u Bihaću.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu