OO SDP Lukavac

Kenan Omerdić novi predsjednik OO SDP Lukavac

Održana je Izvještajno-izborna konferencija OO SDP BiH Lukavac na kojoj je izabran novi Općinski i Nadzorni odbor, te novi predsjednik SDP BiH Lukavac. Delegati su za predsjednika OO SDP BiH Lukavac za naredne četiri godine, izabrali Omerdić Kenana.

Konferenciji je prisustvovalo 99 delegata od ukupno 109 delegiranih iz svih osnovnih organizacija SDP BiH Lukavac.

Među prisutnima na Konferenciji bili su predsjednik KO SDP BiH Tuzla drug Dževad Hadžić, predsjednici SDP BiH Lukavac iz ranijeg perioda Zlatan Čufer, Seudin Hodžić i Zijad Omerdić, predstavnici Naše stranke, predstavnici sindikata radnika, antifašističkog udruženja UABNOR i predstavnici medija.

Ovim izborom, prestao je mandat Povjereništvu OO SDP BiH Lukavac, koje je u proteklom periodu odradilo veoma važan posao s ciljem konsolidacije stanja u OO SDP BiH Lukavac. S ponosom je istaknuto, kako je ovo Povjereništvo ispunilo sve planirane zadatke.

Izabranom predsjedniku Omerdić Kenanu, kao i drugom kandidatu, drugu Mahovkić Ademu, članovima Općinskog i Nadzornog odbora SDP BiH Lukavac čestitamo i želimo uspješan rad u narednom periodu.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu