Kamenovane prostorije SDP-a BiH u Nemili

U noći sa nedjelje na ponedjeljak, uoči Dana državnosti Bosne i Hercegovine, kamenovane su prostorije SDP-a BiH – Regije Nemila, koje pokrivaju rad devet organizacija nemilskog sliva. Pričinjena je materijalna šteta na objektu, a događaj je prijavljen nadležnoj policijskoj stanici u Nemili, čiji službenici su sačinili zapisnik.

“Nadamo se da će počinitelji ovog nečasnog djela biti otkriveni, ali i njihovi nalogodavci. Ovaj čin kamenovanja ne predstavlja samo materijalnu štetu, nego i pokušaj zastrašivanja nas koji se iskreno borimo protiv ovako lošeg stanja u društvu i državi i to baš na Dan državnosti koji simbolizira sve one vrijednosti za koje se zalaže Socijaldemokratska partija BiH i njeni mnogobrojni članovi i simpatizeri”, poručili su iz GO SDP BiH Zenica.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu