Samir Suljević

Kako je sebi neko dozvolio promjenu nacionalnosti u 15 minuta

Zastupnik Socijaldemokratske partije BiH u Skupštini Kantona Sarajevo Samir Suljević, na jučerašnjoj sjednici Skupštine, naveo je kako ne može vjerovati da se Draško Jeličić, novi ministar privrede Kantona Sarajevo, u roku od 15 minuta izjasnio kao Srbin, a sve kako bi nova Vlada imala ustavne elemente.

“Imamo promjene nacionalnosti u zadnjem trenutku. Inače ne želim da razmišljam i da se bavim time ko je šta po nacionalnosti, ali moram reći da je žalosno što ste ovo dozvolili i vi kao nova većina, a što je sebi dozvolio moj drug sa posla Draško. Ljudi me pitaju je li moguće da je on Srbin, jer do sada smo mu sve katoličke praznike čestitali. Da čovjek u 65 godini dozvoli takvu blamažu je nedopustivo. Ali svako je tvorac svoje sudbine”, naveo je Suljević.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu