„Kafa s vijećnicima“ u Jablanici

U Jablanici 09.11.2017. upriličena je „Kafa s vijećnicima“, kojoj su osim vijećnika SDP BiH Jablanica prisustvovali i predsjednik OO SDP BiH Jablanica Damir Šabanović, predsjednik KO SDP BiH HNK Zoran Mikulić i generalni sekretar SDP BiH Irfan Čengić. Kafa je protekla u ugodnoj atmosferi i razgovoru uz zanimljive priče, dobre komentare i mnogo kvalitetnih pitanja.

Navedena aktivnost je realizovana u organizaciji Kluba vijećnika SDP BiH Jablanica. Zahvaljujemo svima koji su svojim prisustvom i učešćem iskazali podršku radu Kluba vijećnika SDP BiH Jablanica.

 


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu