Dragan Stevanović

Kada budete ljuti što vam se sestra nije nasmješila na šalteru sjetite se koronavirusa

Zdravstveni radnici i radnici u zdravstvu su ponovo, kao i do sada u svakoj većoj krizi, tu uz vas svoje sugrađane spremni da vam pomognu, objavio je nedavno dr. Dragan Stevanović skrečući pažnju na žrtvu koju podnose.

“I oni su majke i očevi i oni imaju djecu, stare roditelje za koje brinu da se ne zaraze, ali su tu uz vas.

Ne bježe, ne traže posebne privilegije za sebe, ne “rade” od kuće kako to ovih dana traže da rade neki državni službenici, jedino oni ne mogu napustiti zemlju dok traje kriza da bi vam bili od pomoći (popovi, hodže, političari, umjetnici, sportisti i ini drugi koji su vam “idoli” to mogu)

Molim vas sve, kada sve ovo prođe, kada ponovo budete ljuti što vam se sestra nije nasmješila na šalteru, što ste dugo čekali na pregled da se ovoga sjetite.

Jer, ova epidemija će proći, doći će neka druga i opet ćemo biti tu za vas kakvi god da smo ili kakvim nas doživljavate kada nema velikih izazova”, napisao je Stevanović.

U Bosni i Hercegovini do sada je potvrđeno 21 zaražena osoba koronavirusom.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu