Junuz Mulahmetović

Rođen 18.12.1954.godine u Mihovićima, općina Foča. Osnovnu školu završio u Goraždu a srednju brodograditeljsku i višu pedagošku akademiju u Rijeci.
2008. završava Fakultet i dobija zvanje Profesor geografije. Oženjen, otac dvije kćerke. Živi u Srebreniku i 35. godina radi u prosvjeti u nekoliko škola na području Srebrenika, te je u dvije Osnovne škole bio i uspješan Direktor, nagrađivan za svoj rad. Obnašao dužnost predsjednika Crvenog krsta Srebrenik. Kao Vijećnik će se zalagati za obezbjeđenje sredstava za finansiranje projekata iz oblasti odgoja i obrazovanja, stvaranje uslova za pohađanje škole djece sa posebnim potrebama, uređenje turističke organizacije Općine i sl.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu