Još jedna humanitarna akcija Foruma mladih SDP Donji Vakuf

“Zajedno u bolje dane” najnovija je u nizu humanitarnih akcija Foruma mladih SDP Donji Vakuf kojima će se pomagati socijalno ugroženim kategorijama na području naše općine. Pakete će dobivati socijalno ugrožene kategorije, bilo da se radi o starijima, radno nesposobnim osobama i porodicama, kao i dugo nezaposlenim osobama s niskim ili nikakvim primanjima. Akcija je započela podjelom bajramskih paketa za višečlane i socijalno ugrožene porodice, kao i starije samce bez primanja; a nastavit će se prikupljanjem školskog pribora za predstojeću školsku godinu.

Akcenat na humanitarnim akcijama je dugotrajnog karaktera. Zato pozivamo sve članove i simpatizere SDP-a da se priključe navedenim akcijama. Sve potrebne informacije mogu se dobiti u inboxu naše stranice ili u prostorijama stranke.

Forum mladih SDP Donji Vakuf će se u nastavku svoga rada fokusirati na poboljšanje kvalitete života putem projekata i drugih aktivnosti, kao i na poboljšanju položaja mladih u općini Donji Vakuf.