GO SDP Banja Luka

Još jedan cirkus u režiji Milorada Dodika i Željke Cvijanović!

Na samom početku želimo istaći da svaka bogomolja koja se izgradi u Bosni i Hercegovini može samo pomoći izgradnji pomirenja i jačanju našeg društva. Međutim današnje osveštanje temelja Rusko-Srpskog hrama u Banja Luci, predstavlja skandal i cirkus u režiji Milorada Dodika i Željke Cvijanović.

Za razliku od mnogih koji ćute na ovo u Republici Spskoj jer se boje da će ih isti nazvati izdajnicima, mi nećemo ćutati.

Kao prvo, ko je dao nalog da sva djeca iz banjalučkih škola moraju prisustvovati današnjem događaju? Tražimo da se utvrdi ko je dao taj nalog i ko to zloupotrebljava našu djecu u vjerske ili političke svrhe.

Drugo, ko je pozvao penzionisanog vladiku Kačavednu, koji je poznat po skandalima sa zloupotrebom djece i sklonostima ka pedofiliji da danas hoda u svečanoj povorci? Jeste li zato našu djecu zvali, bolesni umovi?

Treće, jeste li pitali građane Banja Luke i Republike Srpske da li nam treba ovaj hram jer ga pravite od naših para, a slikate se sa svojim kumovima koji su oštetili budžet Republike Srpske za milionske iznose?

Četvrto, još jednom pozivamo Srpsku Pravoslavnu Crkvu da ne učestvuje u političkoj kampanji vladajućeg režima, budite uz svoj narod jer to vam je božja obaveza?
I na kraju, pitanje za ambasadora Ruske Federacije:

Šta ste uradili u Republici Srpskoj i šta ste uradili za naš narod osim što ste oteli rafineriju u Brodu zajedno sa Miloradom Dodikom, i uništavate je iz dana u dan i još uvijek građanima Republike Srpske dugujete nekoliko stotina miliona maraka za neplaćene poreze.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu