Forum žena SDP BiH

Javna tribina “Zdravlje za sve”

Dvadeset godina rada Foruma žena SDP BIH obilježeno je i u Konjicu, gdje je održana javna tribina “Zdravlje za sve”. Na ovu temu govorila je dr. Selma Jakupović te istaknula da je upravo zdravlje ono o čemu trebamo najviše voditi brigu i naglasila da bi savremena medicina trebala biti fokusirana upravo na preventivu, koja u medicini 21. vijeka već polako zauzima centralno mjesto. Mnoge kampanje se rade sa naglaskom i buđenjem svijesti da se od ranog uzrasta vodi briga o zdravlju, a sve ostalo je dobra navika koja će mnoge poštedjeti i neugodnosti, a i bolesti.

Prisutnima su se obratile i Edita Sulejmanović, članica Kantonalne organizacije FOŽ SDP BIH Kantona Sarajevo te Ifeta Ćešir-Škoro, potpredsjednica FOŽ SDP BIH i predsjednica Kantonalne organizacije HNK. Edita je naglasila da je važno da žene budu aktivne u društvu i da je njihovo učešće veoma bitno, kako u SDP BIH, tako i u organima odlučivanja u našoj zemlji.

SDP BIH nikada nije bio samo muški ili samo ženski, SDP BIH je svima podjednako važan i potreban jer na političkoj sceni BIH predstavlja jedinu snagu koja može našu zemlju povesti naprijed, istaknula je potpredsjednica FOŽ SDP BIH, Ifeta Ćešir-Škoro u svom obraćanju.

Tribinu je moderirala predsjednica OO SDP BIH Konjic, Amra Subašić, a drugarice je pozdravio i predsjednik OO SDP BIH Konjic, Mustafa Alikadić.

Pozdravne riječi su ujedno bile i poruka za sve članice i članove SDP BIH, a iste su želja da se radi još više i još bolje, da zajedničkim snagama jačamo svaku organizaciju, da se politički obrazuje svaka članica SDP BIH i da kroz svoj rad, trud i zalaganje budu prepoznate, kako u partiji, tako i u društvu.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu