SDP BiH BPK Goražde

Javna tribina SDP BiH na temu “Izrada izbornog programa za 2018.godine”

Poslije današnjeg nevremena, velike kiše i grmljavine ipak je sala Centra za kulturu Goražde bila prepuna građana koji su prisustovali javnoj tribini SDP-a BiH na temu ” Izrada izbornog programa za Opće izbore 2018.godine i aktuelna politička situacija u BiH”. Učesnici tribine bili su:

Saša Magazinović, poslanik u Predstavničkom domu Parlamenta Skupštine BiH
Damir Mašić, poslanik u Parlamentu FBiH
Emir Frašto, delegat u Domu naroda FBiH i poslanik u Skupštini BPK Goražde

Na tribini je postavljeno dosta pitanja i prijedloga u vezi trenutne političke situacije i sve većih problema kako na državnom tako i na federalnom nivou gdje su na vlasti nacionalne stranke koje žele na samo njima poznat način nacionalnih netrpeljivosti i održavanja stanja straha među građanima, zadržati vlast ali poruka sa ove tribine je poslana da je dosta lopovluka, manipulisanja i nerada od strane vladajućih stranaka i da SDP mora biti spreman za opće izbore 2018. godine promijeniti ovakvo stanje vratiti zakon, pravdu i stabilnost u državi.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu