Jablanica

Javna tribina – Plan za pravednije društvo

U Jablanici je, u organizaciji Foruma seniora/ki OO SDP BiH Jablanica, održana javna tribina pod nazivom ,,Plan za pravednije društvo”.

Gosti tribine su bili predsjednica Foruma seniora/ki SDP BiH Suada Hadžović i član predsjedništva Foruma seniora/ki SDP BiH Mustafa Polutak, general Armije R BiH. Na tribini je izložena problematika vezana za penzionere, kao i primjena novog Zakona o PIO F BiH.

Gosti su detaljno obrazložili dio Plana 10 SDP BiH koji se odnosi na penzionere i osobe starije životne dobi, čija implementacija slijedi nakon Općih izbora oktobra 2018.g.

Tribina je veoma dobro posjećena, a prisutni su dali podršku mjerama predviđenim u Planu 10.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu