Jasmina Hadžiavdić

Živi u Donjem Vakufu, rođena 21.10.1966.godine u Jajcu, gdje je završila osnovno i srednje obrazovanje. Diplomirala je 1990.godine na Ekonomskom fakultetu u Banja Luci i stekla zvanje dipl. ekonomista. Po završetku studija zaposlila se u Sarajevo osiguranju, Filijala Jajce, gdje je radila do izbijanja ratnih sukoba. Period 1992-1996. angažovana na poslovima finansija u Okrug Banja Luka, zatim Okrug Travnik. Uspostavom SBK imenovana je za Zamjenika ministra raseljenih osoba i izbjeglica, zatim Pomoćnik ministra u navedenom ministarstvu do 2000.godine, a od 2000. do 2004.godine radila je na poslovima glavnog inspektora za budžet SBK. Krajem 2004.godine sporazumnim raskidom ugovora o radu napustila je radno mjesto U SBK, te se zaposlila u privatnoj firmi “ESPRO” DOO Donji Vakuf, gdje i danas radi na poslovima direktora firme. Udata sam i majka jednog djeteta.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu