OO SDP Jajce

Jajce je u potpunosti opredijeljeno za građansku Bosnu I Hercegovinu

U prostorijama Općinske organizacije SDP BiH Jajce održan je radni sastanak rukovodstva Općinske organizacije SDP BiH Jajce predvođene predsjednicom Edinom Kurt sa potpredsjednikom SDP BiH Zukan Helezom i predsjednikom Kantonalne organizacije SDP BiH SBK Nijaz Helezom, na kom se razgovaralo o trenutnoj društveno-političkoj situaciji na području Općine Jajce, ali i o stanju, realiziranim i planiram aktivnostima Općinske organizacije SDP BiH Jajce.

Poseban akcent stavljen je na organizaciju predstojećih unutarpartijskih izbora na općinskom i kantonalnom nivou koji očekuju SDP BiH u narednim mjesecima.

Ovom prilikom rukovodstvo SDP BiH i Kantonalne organizacije SDP BiH Srednjobosanskog kantona dalo je punu podršku vijećnici SDP BiH u Općinskom vijeću Jajce Edini Kurt, u provođenju svih politika SDP BiH kroz njen rad u Općinskom vijeću i zastupanju stavova Općinske organizacije SDP BiH Jajce, te je još jednom podrcrtano da se SDP BiH oštro protivi svim nacionalističkim politikama koje se od strane SDA i HDZ sprovode u Jajcu.

„Vrijeme je da građani napokon shvate da jedina budućnost Bosne i Hercegovine leži u građanskoj državi, a nikako u nacionalnim podjelama koje im serviraju nacionalne stranke i koje su osnovni razlog zašto svake godine sve više mladih napušta Bosnu i Herecegovinu“, istaknuo je na kraju Nijaz Helez, predsjednik KO SDP BiH SBK.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu