OO SDP Jablanica

Jablanica: Obilježavanje Dana mladosti

U okviru obilježavanja „Dani SDP BiH 2019.“ Forum mladih OO SDP BiH Jablanica, kao i prethodnih godina organizuje obilježavanje Dana mladosti.

Ovogodišnji program obilježavanja obuhvata odavanje počasti omladini poginuloj na tuzlanskoj Kapiji, te evociranje sjećanja na nekadašnji Dan mladosti čitanjem prigodnog teksta i simboličnim puštanjem karanfila sa mosta niz rijeku Neretvu.

Sjećanjem na 71 poginulog mladog Tuzlaka i odavanjem počasti ugašenim mladim životima, želimo još jednom poslati poruku da je ljudski život najvažnija i najhumanija vrijednost.

Omladina okupljena u Forumu mladih SDP Jablanica poziva sve građane Jablanice, posebno mlade ljude, da nam se 25. maja u 12,00 h pridruže kako bismo sa historijskog mjesta poslali poruke nade i želje za našu sretniju budućnost.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu