Gradiška

Izvještajno-izborna konferencija Opštinske organizacije SDP BiH Gradiška

U Gradišci je 30. 06. 2015. godine održana Izvještajno-izborna konferencija Opštinske organizacije SDP BiH Gradiška. Na Konferenciji su učestvovali delegati iz svih osnovnih organizacija i interesnih oblika organizovanja koji su se po principu aktivne registracije prihvatili učešća kao delegati Konferencije.

Nakon usvojenog Izvještaja o radu organa Opštinske organizacije SDP BiH Gradiška u proteklom mandatnom periodu, izabran je novi sastav Opštinskog odbora od 15 članova i Nadzornog odbora od 3 člana.

Na Konferenciji je istaknut značaj daljeg jačanja organizacije kroz nastavak reevidencije članstva i prijema novih članova, kao i teritorijalno širenje opštinske organizacije u mjesnim zajednicama u kojima do sada nisu postojale Osnovne organizacije SDP BiH. Takođe novi način izbora u SDP BiH po principu „jedan član-jedan glas“ naišao je na veliko odobravanje, kao i cjelokupna aktivnost organa SDP BiH u pogledu sređivanja unutarpartijskih odnosa i vraćanja povjerenja građana u SDP BiH.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu