Sjednica Općinskog odbora

Izraženo zadovoljstvo sa prilivom novih članova u OO SDP Novo Sarajevo

Na desetoj redovnoj sjednici Općinskog odbora Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Novo Sarajevo, predstavljen je Plan i program rada ove organizacije tokom 2019. godine, koji je usvojen i koji će služiti kao glavna smjernica u djelovanju OO SDP Novo Sarajevo.

Na sjednici je prezentiran i Izvještaj sa održane Izborne konvencije Foruma mladih SDP BiH Novo Sarajevo, te je predstavljen Okvirni program rada Foruma mladih.

Usvojena je i Odluka o održavanju Izborno-izvještajne konvencije Foruma žena SDP BiH Novo Sarajevo.

Najavljeno je i održavanje akcije dobrovoljnog darivanja krvi, u organizaciji Foruma mladih OO SDP Novo Sarajevo, koja će biti održana u prostorijama organizacije, u srijedu, 13. marta.

Na sjednici je najavljena i skorašnja organizacija akcije pomoći osobama u slabijem socijalnom stanju, a svi zainteresovani članovi i građani će na vrijeme biti obaviješteni o početku ove akcije.

Na kraju je izraženo zadovoljstvo sa prilivom novih članova u OO SDP Novo Sarajevo, pogotovo u posljednjih nekoliko mjeseci, čime se organizacija dodatno kadrovski ojačala.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu