Prestati činiti ustupke Miloradu Dodiku

Izdaja je formirati Vijeće ministara Bosne i Hercegovine bez MAP-a

Nakon posljednjih izjava Milorada Dodika i pozivanja vojnika Oružanih snaga Bosne i Hercegovine da izvrše državni udar i skinu uniforme Oružanih snaga, svima je jasno da bi formiranje Vijeća ministara Bosne i Hercegovine bez aktiviranja MAP-a bila izdaja i saučesništvo u državnom udaru.

Partneri, koji sa Miloradom Dodikom i SNSD-om, žele formirati Vijeće ministara Bosne i Hercegovine, a koji su mu već svojim glasanjem isporučili većinu u Domu naroda i potpunu kontrolu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, moraju prestati činiti stalne ustupke Dodiku i staviti državne interese ispred stranačkih.

Nadamo se da će stranke, koje su saopštavale da neće formirati Vijeće minsitara bez aktivacije MAP-a, ostati pri tim stavovima, a ne još jednom saviti kičmu pred Dodikom.

SDP BiH će se u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine i dalje aktivno zalagati i boriti za članstvo u NATO-u, jer je to članstvo garancija našoj djeci da imaju sigurnu budućnost.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu