Izborno-izvještajna konferencija KO SDP BiH ZDK 22 septembra

Održana je 11. sjednica Kantonalnog odbora SDP BIH ZDK, na kojoj je, između ostalog, donesena Odluka o sazivanju Izborno-izvještajne konferencije KO SDP BiH ZDK.

Prema navedenoj odluci Konferencija će se održati u nedjelju 22.09.2019.godine u Zenici, sa početkom u 11,00 sati, a 225 delegata iz 11 općinskih organizacija SDP BiH ZDK i Gradske organizacije SDP BiH Zenica će birati predsjednika KO SDP BiH ZDK, Kantonalni odbor od 45 i Nadzorni odbor od pet članova.

Mogućnost kandidovanja za predsjednika, Kantonalni i Nadzorni odbor imaju svi članovi u skladu sa Statutom SDP BiH. Izbor delegata i utvrđivanje prijedloga kandidata za organe KO SDP BIH ZDK izvršit će se na sjednicama općinskih odbora najkasnije do 9.9.2019.godine.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu