Demir Imamović, kandidat SDP BiH za načelnika Općine Goražde

Izborni program “Goražde na Drini”

Demir Imamović, kandidat SDP-a za načelnika Općine Goražde predstavio izborni program

„ GORAŽDE NA DRINI“

Demir Imamović, kandidat SDP-a za načelnika Općine Goražde predstavio je večeras njegov izborni program kandidatkinjama i kandidatima SDP-a za Općinsko vijeće Goražde.

Program koji nosi simboličan naziv „ Goražde na Drini“ uz analizu postojećeg stanja u svim oblastima u lokalnoj zajednici, donosi sistemska rješenja za probleme sa kojima se suočavaju građanke i građani naše opštine. Inovativan je i zasnovan u velikoj mjeri na učešću građana u kreiranju programa razvoja i donošenju odluka, a u njemu je posebno naglašen razvoj poduzetništva mladih.

Ovaj izborni program Demira Imamovića temelji se na višegodišnjem iskustvu u vođenju uspješnih razvojnih projekata i na modernom pristupu u njihovom kreiranju.

To je Program koji je upućen prema svim građanima i građankama, program ZA SVE NAS!

 


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu