Predsjedništvo SDP BiH

Izbor potpredsjednika FBiH nije na dnevnom redu sjednice

SDP će, po svemu sudeći, imati najveći broj izaslanika u Klubu Srba u Domu naroda Parlamenta FBiH, ali zvaničnih razgovora o izboru potpredsjednika FBiH nije bilo

Slika

Predsjedništvo Socijaldemokratske partije BiH (SDPBiH) održat će danas poslijepodne u Sarajevu sjednicu "radnog karaktera". Međutim, na dnevnom redu nije razmatranje izbora potpredsjednika Federacije BiH iz reda srpskog naroda, rečeno je Agenciji FENA u ovoj stranci.

SDP će, po svemu sudeći, imati najveći broj izaslanika u Klubu Srba u Domu naroda Parlamenta FBiH, ali zvaničnih razgovora o izboru potpredsjednika FBiH nije bilo.

U stranci kažu da je bilo neformalnih razgovora, pri čemu su se, kako su prenijeli pojedini mediji, spominjala imena aktualnog potpredsjednika FBiH iz reda srpskog naroda Svetozara Pudarića i federalnog ministra unutarnjih poslova Predraga Kurteša.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.