SDP BiH

Izabrano rukovodstvo Foruma mladih KO SDP BiH Tuzla

Danas je u Tuzli održana Izborna konvencija Foruma mladih Kantonalne organizacije Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Tuzla. U radu Konvencije su učestvovali mladi socijaldemokrati iz cijelog Tuzlanskog kantona.

Na Konvenciji je za predsjednika Foruma mladih izabran Armin Čolić iz Tuzle, dok je za sekretarku organizacije izabrana Hanifa Hasić iz Gračanice.

Daliborka Nikolić iz Živinica, Dženan Lelić iz Srebrenika i Nurija Hasukić iz Gradačca će vršiti funkciju potpredsjednice i potpredsjednika Foruma mladih KO SDP BiH Tuzla.

Novoizabrano rukovodstvo je najavilo intenziviranje aktivnosti i jačanje orgaizacije, ali i učešće u svim političkim procesima u skladu sa Statutom, Programom i ciljevima SDP BiH.

 


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu