RO SDP BiH Zvornik

Izabrano novo rukovodstvo SDP BIH u regiji Zvornik

Za predsjednicu RO SDP BiH Zvornik izabrana je Vesna Mustafić iz Srebrenice, inače odbornica u SO Srebrenica, član predsjedništva FOŽ SDP BiH i dugogodišnja aktivistica SDP BiH.

Slika

U Konjević polju, opština Bratunac održana je Izborna Konferencija SDP BiH  Regije Zvornik.

Konferenciji su pored delegata prisustvovali potpredsjednik SDP BiH Mirsad Đapo kao i potpredsjednik RS Enes Suljkanović.

Za predsjednicu RO SDP BiH Zvornik izabrana je Vesna Mustafić iz Srebrenice, inače odbornica u SO Srebrenica, član predsjedništva FOŽ SDP BiH  i dugogodišnja aktivistica SDP BiH.

Na konferenciji su birani i članovi RO SDP BIH i to: Mulija Džulbegović, Bekir Halilović, Vesna Vasiljević, Indira Hadžiavdić, Salih Hrustanović, Šahin Čohadarević i Hajro Jašarević dok će po funkcijama RO činiti i predsjednici opštinskih odbora i povjerenici sa Regije Zvornik. U  Nadzorni odbor izabrani Krsto Stjepanović, Esad Osmanović i Ismet Mehanović.

U narednom periodu  rukovodstvu SDP BiH u Regiji Zvornik predstoji naporan rad i veliki izazovi koji trebaju približiti ideju Socijaldemokratije svakom pojedincu u Podrinju, rečeno je na konferenciji.

SDP BiH je imenovanjem ovog rukovodstva u Podrinju  još jednom potvrdila da je multietnička partija i da će uvijek biti otvorena za sve građane Bosne i Hercegovine, bez obzira na nacionalnu i vjersku pripadnost, kazao je ovom prilikom potpredsjednik RS Enes Suljkanović.

 Donošenjem Zakona o Zdravstvenom osiguranju za povratničku populaciju, trud i zalaganje za održivi povratak ljudi svih na svoje te zaštite prava demobilisanih boraca na prijevremeno penzionisanje, ponajprije sve to zahvaljujući upravo SDP BiH samo su neki od faktora koji su utjecali na uspon SDP BiH u Republici Srpskoj, istakao je potpredsjednik SDP BiH Mirsad Đapo.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.