Izabrano novo rukovodstvo Foruma mladih SDP BiH Ilidža

U nedjelju, 10.9.2017. godine, održana je Izborna Konvencija Fruma mladih OO SDP BiH Ilidža.

Značaju Konvencije su doprinijeli brojni gosti. Među njima su bili: rukovodstva općinskih organizacija FOM u KS, predsjednik FOM SDP BiH Damir Filipović, generalni sekretar SDP BiH Irfan Čengić.

Prisutnima su se obratili: predsjednik OO SDP BiH Ilidža Samir Habota, članica predsjedništva OO SDP BiH Ilidža Sehija Milišić, predsjednik FOM SDP BiH Damir Filipović i generalni sekretar SDP BiH Irfan Čengić.

Odlukom delegata, novo rukovodstvo FOM OO SDP BiH Ilidža čine:

  • Kenan Puzo – predsjednik;
  • Amina Zilić i Haris Hreljić – potpredsjednici;
  • Dženita Kereš – sekretarka;
  • Ammar Uzunović, Amila Gadžo, Lejla Polovina, Nedim Ajdinović, Idriz Avdić, Benjamin Redžić– članovi Izvršnog odbora.

Novoizabrani predsjednik Puzo se obratio prisutnima rekavši da će FOM Ilidža nastaviti s kreativnim društvenim i političkim djelovanjem inspirisanim ljevičarskim vrijednostima.

 


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu