Izabrano novo rukovodstvo Foruma mladih SDP BiH Ilidža

Danas, 17. marta 2019. godine održana je izborna konvencija Foruma mladih OO SDP BiH Ilidža.

Za predsjednicu  Foruma mladih  Ilidža  jednoglasno je izabrana  Dženita Kereš. Za potpredsjednice izabrane su Amina Zilić i Ena Topalović, a za poziciju sekretara Foruma mladih Kemal Šošić. Novoizabrani članovi izvršnog odbora su: Amar Uzunović, Mirela Kereš, Anja Klisura, Maid Čivić, te Sandra Čolo.

Konvenciji su također prisustvovali: Predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić, Predsjednik GO SDP BiH Saša Magazinović, Predsjednik  KO SDP BiH Sarajevo Damir Mašić, koji su se kratko obratili, te im se ovom prilikom zahvaljujemo što su prisustvovali konvenciji.