Izabrano novo rukovodstvo Foruma mladih OO SDP BiH Tešanj

U okviru redovnih, planiranih aktivnosti, u nedjelju 23. februara održana je Izvještajno – Izborna Konvencija Općinske organizacije Foruma mladih SDP BiH Tešanj.
Na Konvenciji je razmatran i usvojen Izvještaj o radu Foruma mladih za protekli mandatni period, kao i smjernice za unapređenje rada.

U fer i drugarskoj atnosferi je izabrano i novo rukovodstvo koje će voditi Forum mladih OO SDP BiH Tešanj u narednom mandatu.

Za Predsjednika Foruma mladih OO SDP BiH je izabran Pašić Danijel, za Potpredsjednike su izabrani Buljubašić Mirela i Mehinović Haris, dok je za sekretara izabran Krdžalić Haris. Izabrano je i 5 članova Izvršnog Odbora Foruma mladih OO SDP BiH Tešanj.

Pred novoizabranim rukovodstvom Foruma mladih OO SDP BiH Tešanj je mnogo zadataka i ozbiljnih izazova,ali očekujemo da će uspješno pronaći adekvatne odgovore i tako pokazati da mladi mogu kreirati pozitivne promjene u društvu, ukoliko im se pruži prilika i adekvatna podrška.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu