Izabrano novo rukovdstvo Foruma mladih OO SDP BiH Maglaj

U sali Doma kulture “Edhem Mulabdić” u Maglaju održana je Izborno-izvještajna Konvencija Foruma mladih OO SDP BiH Maglaj, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo, koje će u narednom mandatnom periodu voditi jedan od najorganizovanijih Foruma mladih SDP-a u BiH. U radu Konvencije učestvovali su mladi socijaldemokrati sa područja cijele općine Maglaj. Za novu predsjednicu Foruma mladih OO SDP BiH Maglaj jednoglasno je izabrana Emina Berbić.

Za potpredsjednike su izabrani: Ramiza Delić, Fikret Halilović i Skender Međić. Također, za sekretarku FOM-a OO SDP BiH Maglaj izabrana je Senaida Spahić. U narednih 15 dana održat će se konstituirajuća sjednica Predsjedništva Foruma mladih OO SDP BiH Maglaj na kojoj će se usvojiti i Program rada za naredni period.

Dosadašnja predsjednica FOM-a OO SDP BiH Maglaj Dženana Hadžiedhemović Grahić je tokom Konvencije prisutnima podnijela impresivan izvještaj o radu FOM-a OO SDP BiH Maglaj za protekle četiri godine. Kao gosti na Konvenciji prisutnima su se obratili: Elvir Karajbić, generalni sekretar Socijaldemokratske partije BiH, Jasminko Kapić, predsjednik OO SDP BiH Maglaj i Svjetlana Zamboni, članica Predsjedništva KO SDP ZDK i potpredsjednica OO SDP BiH Maglaj.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu