OO SDP BiH Banovići

Izabrana rukovodstva Foruma žena, seniora i sindikalnih aktivista

Jučer je u Banovićima održan Izbor rukovodstva Foruma žena, Foruma seniora i Foruma sindikalnih aktivista Općinske organizacije Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Banovići.
Za predsjednicu Foruma žena je izabrana Samra Gabeljić, dok će funkciju potpredsjednice vršiti Senida Janjić.
Kada je u pitanju Forum seniora za predsjednika je izabran Fikret Berbić, za sekretara Nusret Omerović, a za potpredsjednike Nezir Krpić i Mehmed Halilović.
Senad Brkić je izabran za predsjednika Foruma sindikalnih aktivista, dok su za potpredsjednike izabrani Jadranka Jurišić, Nihad Huremović i Vahid Đerzić.
Novoizabrana rukovodstva su najavila unutarpartijsko jačanje orgaizacije, aktivniji rad, kao i sprovođenje svih politika i ciljeva SDP BiH.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu