Izabran novi Odbor organizacije SDP BiH Brčko distrikt BiH

Proteklog vikenda u velikoj sali Doma kulture u Brčkom održana je Izborna konferencija Organizacije SDP BiH Brčko distrikta BiH na kojoj je izabran novi Odbor organizacije SDP BiH Brčko distrikta BiH.

Konferenciji je prisustvovalo 135 delegata, a oni su birali 28 članova Odbora i tri člana Nadzornog odbora Organizacije SDP BiH Brčko distrikta BiH.

Konferencijom je rukovodilo radno predsjedništvo na čelu sa Eldinom Junuzovićem, a najveći posao je obavila Izborna komisija kojom je predsjedavao Jasmin Ibranović.

Nakon prebrojanih glasova izabrano je novo rukovodstvo koje su činili kandidati sa cijelog prostora Brčko distrikta BiH. Raduje činjenica da je u Odbor organizacije SDP BiH Brčko distrikta BiH dosta članova Foruma mladih i Foruma žena njih čak 65 % od ukupnog broja izabranih članova.

U toku zasjedanja Konferencije dodijeljeno je priznanje drugu Feridu Bijeliću, za njegovo 50-godišnje djelovanje u Socijaldemokratskoj partiji Brčko distrikta BiH.

Ova Konferencija je pokazala odličnu organizovanost Socijaldemokratske partije na cijeloj teritoriji Brčko distrikta BiH, te sa pravom očekujemo da ćemo dobrom organizacijom i velikim radom i zalaganjem ostvariti dobre rezultate na predstojećim oktobarskim izborima.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.