Ismet Zulum

15.07.1982. Fojnica, osnovnu i srednju školu završio u Fojnici i stekao zvanje medicinski tehničar opšti smjer. Od 2004. godine zaposlen u Zavodu za zbrinjavanje mentalno invalidnih lica Drin u Fojnici kao medicinski tehničar na psihijatrijskom odjelu. 2011. završio prvi ciklus kao vanredni student na FPN Sarajevo i stekao zvanje BACHELOR SOCIJALNOG RADA i upisao drugi ciklus na FPN Sarajevo odsjek Socijalni rad kao vanredni student, u februaru 2013. prijavio magistarski rad na temu: Organizacija rada federalnih ustanova socijalne zaštite / zavoda za institucionalizaciju osoba sa mentalnim onesposobljenjem
Od 2011. u JU Zavod za smještaj mentalno invalidnih lica Drin u Fojnici zaposlen kao socijalni radnik i ostvaruje značajne rezultate u radu na poslovima socijalnog radnika , voditelja odjela, v.d. direktora i pomoćnika direktora.
Pored navedenog ima značajna iskustva u NVO sektoru, prva iskustva stekao u Omladinskom centru Stella a kasnije aktivno učestvuje u radu Ekološkog društva Fojnica, Udruženju građana sportskih ribolovaca Fojnica, OO Crveni križ Fojnica, Udruženje antifašista i boraca NOR-a Fojnica .
Aktivan na području političkog djelovanja u lokalnoj zajednici i šire. Vijećnik i predsjednik kluba SDP BiH u OV Fojnica u periodu 2012 – 2016. Na izborima 2016 ponovo izabran za vijećnika u OV Fojnica. Član GO SDP BiH i KO SDP SBK, potpredsjednik KO SDP SBK, potpredsjednik OO SDP Fojnica i predsjednik FOM SDP Fojnica. U braku otac jednog djeteta.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu