Ismet Lulić novi predsjednik KO SDP Hercegovačko-neretvanskog kantona

Na današnjoj Izborno-izvještajnoj konferenciji Socijaldemokratske partije HNK za novog predsjednika Kantonalnog odbora je izabran Ismet Lulić, zastupnik u Skupštini HNK.

Delegati su danas izabrali i 39 članova Kantonalnog odbora i pet članova Nadzornog odbora.

U završnom obraćanju delegatima novi predsjednik Lulić je zahvalio na podršci, te čestitao svim izabranim pozivajući da u narednom periodu zajednički branimo vrijednosti slobode, jednakosti i pravde.

Istaknuo je kako u vremenu sve većih društvenih tenzija i podjela SDP mora postati lider političke budućnosti u kojoj će ključna aktivnosti biti promocija jednakosti – jednakosti građana i jednakosti prilika!

Sa svojim temeljnim vrijednostima pravde, slobode, jednakosti, te načinom života, SDP BiH se treba afirmisati kao uzor koji će inspirisati ljude u zajedništvu i izgradnji bolje budućnosti.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu