Iskoristite svoje biračko pravo i dajte glas SDP BiH i Denisu Bećiroviću

U vrijeme kada su građani izloženi najraznovrsnijim manipulacijama režima, Općinska organizacija SDP BiH Jablanica zahvaljuje građanima Jablanice na iskazanom zanimanju za program naše Partije, kao i na razumijevanju, susretljivosti i podršci koju su pokazali prema kandidatima SDP-a u toku predizborne kampanje.

Duboko svjesni da danas  penzioneri, radnici, demobilisani borci, nezaposleni kao i druge kategorije stanovništva žive ispod svakog minimuma ljudskog dostojanstva, spremni  smo preuzeti odgovornost i sebi dati obavezu da bosanskohercegovačko društvo učinimo boljim nego što trenutno jeste.

Tokom kampanje koja će večeras završiti obišli smo kompletan teritorij naše općine i kroz dijalog s građanima smo predstavili rješenja koja za izlaz iz trenutnog beznađa nudimo kroz naš Plan 10.

Aktuelna vlast je tražeći alibi za svoje neuspjehe i u protekloj kampanji umjesto konkretnih rješenja građanima nudila izmišljene neprijatelje i bavila se opozicijom.

Mi u SDP-u, želimo razvijenu zemlju, zemlju pravde i sigurnosti, a to stranke koje su vladale u proteklom mandatu, građanima  uprkos obećanjima ne mogu i ne znaju obezbijediti.

Bosna i Hercegovina je naša jedina domovina i kao takva ona mora biti država za svakog njenog stanovnika.

Stoga, Općinska organizacija SDP BiH Jablanica poziva sve stanovnike naše opštine da u nedjelju 07.10.2018. godine iskoriste svoje biračko pravo, izađu na birališta i svoj glas daju SDP-u i kandidatima naše Partije, kako bismo jasno rekli „ne“ aktuelnom stanju i Bosnu i Hercegovinu učinili zemljom za sve nas.

Posebno, pozivamo građane da podrže dokazanog patriotu i čovjeka bez mrlje na političkoj karijeri, kandidata SDP-a za člana Predsjedništva, dr. Denisa Bećirovića.

 


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu