Podrška za SDP BiH

Irfan Čengić imao susrete sa zvaničnicima Laburista Velike Britanije

Generalni sekretar Socijaldemokratske partije BiH Irfan Čengić boravi u posjeti Velikoj Britaniji kao gost Laburističke partije.

Tokom posjete Čengić se sastao sa generalnim sekretarom Laburista Ianom McNicolom i drugim zvaničnicima Laburista, a glavne teme razgovora bili su predstojeći parlamentarni izbori u Velikoj Britaniji.

“Laburisti su uvijek podržavali SDP BiH u organizacionom jačanju, razvoju javnih politika i programa, te su nam davali podršku u svakoj izbornoj kampanji. Na obostrano zadovoljstvo, saradnja ove dvije sestrinske partije će biti nastavljena i u budućnosti”, izjavio je Čengić.

Ključna poruka koju Laburisti Velike Britanije žele poslati, kao i svi socijaldemokrati Evrope, jeste da društvo i država mogu uspjeti samo ako su i radničke porodice uspješne i ako se svaki mukotrpan rad cijeni i vrednuje.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.