Tešanj

Intezivirane aktivnosti nakon 3. Vanrednog Kongresa SDP BiH

Na sastancima je, posebno,otvorena rasprava o reevidenciji članstva, koja je neophodna i koja će se početi vršiti nakon konkretnog uputstva od strane vrha SDP BiH

Slika

Nakon dva mjeseca, kratkog predaha, i održanog 3. Vanrednog Kongresa SDP BiH  u Općinskoj organizaciji SDP BiH Tešanj se nastavlja sa izvršavanjem redovnih-programskih aktivnosti, a koje su intezivirane krajem godine.

U osnovnim i interesnim organizacijama SDP-a se krenulo sa održavanjem redovnih sastanaka; prvenstveno s ciljem analize proteklih Izbora, informisanja o održanom Kongresu i utvrđivanju prijedloga Operativnih planova za 2015. godinu.

Na sastancima je, posebno,otvorena rasprava o reevidenciji članstva, koja je neophodna i koja će se početi vršiti nakon konkretnog uputstva od strane vrha SDP BiH.

Tako je jučer, 16.12.2014. godine, održana i sjednica Predsjedništva Foruma seniora SDP BiH Tešanj na kojoj je predsjednik Foruma seniora i delegat Kongresa Sejdo Kadušić  informisao prisutne o održanom Kongresu.

Forum seniora je usvojio i prijedlog Operativnog plana za 2015. godinu, sa konkretnim zaduženjima.

U cilju informisanja članstva Foruma seniora, o aktivnostima u protekloj godini, Predsjedništvo Foruma seniora SDP BiH Tešanj će 30. decembra organizovati radno-svečanu sjednicu uz Novogodišnje druženje.

Do kraja godine, pojedine, osnovne organizacije SDP-a planiraju održati radno-svečane sastanke na kojima će se upriličiti i prijem novih članova u SDP BiH, a Forum mladih SDP BiH Tešanj će realizovati nekoliko humanitarnih akcija.      

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.