SDP BiH
OO SDP BiH Konjic

Inicijativa za održavanje vanredne sjednice OV-a Konjic

Predsjednik Kluba vijećnika SDP-a u Opštinskom vijeću Konjic Suad Golubić podnio je inicijativu za održavanje vandredne sjednice Opštinskog vijeća Konjic na temu zastite od požara čija je pojava sve češća na području opštine Konjic.

Inicijativa sadrži i obrazloženje u kojem se navode razlozi za održavanje vanredne sjednice OV na ovu temu.
Golubić smatra kako je broj aktivinih požara na području opštine Konjic u posljednje vrijeme sve veći, te da je situacija alarmantna.
Predsjednk kluba vjećnika SDP-a dodao je kako se nada da će Kolegij OV i nadležne službe imati razumjevanja za trenutnu situaciju po pitanju zaštite od požara, te da će se aktivno uključiti u rješavanje ovog problema.

U inicijativi se apeluje da se vanredna sjednica održi u što skorije vrijeme po mogućnosti za 15 dana od dana njenog podnošenja.
Inicijativa je upućena i usmenim putem na 3. sjednici OV održanoj 30.03. 2017.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu